MENJAM za AUTO - PLAC KOD KOTORA, Pogled na more, 3798e, !
3798 €
Oglašivač Lale 4-Jan 05:25
Klikni za vecu sliku
3798 €
HITNO PRODAJA ILI MENJAM ZA AUTO ! ! ! PLAC SA POGLEDOM NA MORE, BOKU KOTORSKU , KOD KOTORA, ZA SAMO 3798 EVRA, ! ! ! Mesto Pobrđe, na sredini poluostrva rta Grbalj, 5km od aerodroma Tivat, 5km od Kotora, 10km od Tivta i Porto Monte negra, 15km od Plavih horizonata, 6km od Jaza i Trstena, 14km od Sv. Stefana i Miločera, 11km od Budve, 12km od Bečića, 6km od Bigova. Na pola puta između Budve do Tivta, čija je razdaljina oko 20 km , u mestu Radanovići, je skretanje levo prema moru i rtu GRBALJ vidite na mapi ucrtan put . Vozi se asfaltnim putem 2km, a otprilike na sredini rta Grbalj, do Mesta Pobrđe. U KEŠU JE MOGUĆ DOGOVOR OKO CENE. Moguća zamena za noviji auto ili slično. Plac je kao što vidite veoma povoljan, a u središtu je svih značajnijih mesta na crnogorskom primorju. Malo dalje su samo Herceg Novi i recimo Petrovac. Imam snimak na VHS-u placa, pogleda sa placa na more i mesto Pobrđe. PREDNOST RENO MEGAN DIZEL KARAVAN I SLIČNO. Na 10-ak kilometara od placa je Porto Monte Negro, pogledajte:
http: //balkans. aljazeera. net/video/porto-montenegro-balkanski-monte-carlo , a na 20-ak kilometara od placa je Porto Novi pogledajte :
https: //www. youtube. com/watch? vuLnndPzqAXc i
https: //www. youtube. com/watch? v3ahe9hHn5VE t76s .
ISKORISTITE RETKU PRILIKU DA KUPITE ILI ZAMENOM DOĐETE DO SMEŠNO JEFTINOG PLACA. DOLE SU VEĆ ASTRONOMSKE CIFRE PO ARU I VELIKE PARCELE.
POGLEDAJTE SVE MOJE OGLASE ! ! !
Marketing
Drugi gledaju u ovom trenutku
Cena:
3798 €
Lokacija:
Smederevo
Kategorija:
Automobili
Karoserija:
Karavan
Marka:
RENAULT
Model:
Megane
Kilometraža:
140000 - 149999
Boja:
Siva
Gorivo:
Dizel
Menjač:
Manualan
Godište:
2003
Kubikaža:
1900cc
Oglašivač: Lale
062 - Prikaži broj


(opciono)
Ostalo vam je slova
CAPTCHA