Novi Sad - Kej - Atraktivna lokacija, I sprat
132000 €
Oglašivač Branko 11-Jun 01:23
Klikni za vecu sliku Klikni za vecu sliku Klikni za vecu sliku Klikni za vecu sliku Klikni za vecu sliku Klikni za vecu sliku
132000 €
- Prodaje se četvorosoban stan u Novom Sadu na Beogradskom keju sa odličnim rasporedom prostorija i jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu blizina centra, stanice oba smera gradskog saobraćaja, Dunavskog parka i dispanzera, više trgovina i zelene pijace, obdaništa, osnovne škole, gimnazije, pošte, apoteke itd., kao i pogled na tvrđavu, mostove, turističke brodove u pristaništu itd.

- Stan ima 122 m2. Grejna površina je 101,17 m2, terasa je 16,02 m2, lođa je 3,98 m2 i oba plakara 1,23 m2.

- Stan se nalazi na I spratu, zgrada ima 5 spratova bez lifta, visina od poda do plafona je 2,72 m.

- Stan izlazi na obe strane zgrade, tako da su 3 veće sobe okrenute prema Dunavu, a četvrta manja soba kao i trpezarija, kuhinja i ostava prema drugoj strani zgrade, tj. dvorištu.

- Iz sve 3 sobe se izlazi na terasu koja ima zidanu ogradu, tako da je pogodna i za zatvaranje.

- Dnevna soba ka Dunavu i trpezarija ka dvorištu su odvojene samo tzv. harmonika-zidom, pa mogu da se koriste i kao jedna celina. U tom smislu stan je pogodan i kao administrativni poslovni prostor,- za kancelariju, predstavništvo itd., kao i ordinaciju i slično.

- Duž sredine stana su dva hodničića, kupatilo sa WC-om i drugi odvojeni WC. U manjoj sobi i hodniku kod ulaza ugrađeni su plakari.

- Oprema je standardna, a uz stan ide i podrum od oko 10 m2.

- Stan je uknjižen, zgrada je sagrađena sedamdesetih godina, od tada nije menjao vlasnika, prodaju ga naslednici, a nema ni opterećenja po bilo kom osnovu.

- Zgrada je u odnosu na susedne zgrade malo uvučena, a od puta je deli zelena površina i trotoar. Ukupna udaljenost od puta je nešto manje od 14 metara.

- Od ulaganja bilo bi potrebno: krečenje, farbanje drvenarije, lakiranje parketa, zamena kuhinjskih elemenata i harmonika vrata.
Marketing
Drugi gledaju u ovom trenutku
Cena:
132000 €
Lokacija:
Grad Novi Sad
Kategorija:
Stanovi
Veličina (m2):
122
Prostorija:
Više od 5
Balkon:
Terasa
Sprat:
1
Ukupno spratova:
5
Parking:
Parking mesto (vani)
Lift:
Zgrada bez lifta
Uknjižen:
Uknjižen
Starost:
Polovan/Korišćen
Interfon:
Ima interfon
Grejenje:
Centralno
Oglašivač: Branko
062 - Prikaži broj

Ne želim biti kontaktiran od strane agencija ili tele marketing-firmi


(opciono)
Ostalo vam je slova
CAPTCHA